22.4.2011

Juustokoreja

Tässä pääsiäiskoria kerrakseen. Jostain akkainlehdestä nyysin juustokorin idean, mutta korin täyttäminen menikin sitten jo oman pahan pään mukaan.

Raastoin parmesaania ja lusikoin sitä kolmen ruokalusikan verran teflonpannulle. Semmoiseksi tasaiseksi ympyräksi. Annoin sulaa ja hieman ruskistua keskilämmöllä. Sitten nostin pyörylän nurinniskoin tököttävän lasin päälle ja painoin hieman isommalla lasilla pyörylää litimpään. Tässä vaiheessa ei kannata aikailla, sillä juusto jähmettyy nopeasti.

Täytin juustokorit persikkapaloilla, katkaravuilla ja aurinkokuivattuilla tomaateilla. Maustoin kuivattulla chilillä, vastapuristetulla limemehulla ja ruohosipulilla. Viereen muutama salaatinlehti, vauvatomaatti, basilikaa ja tulista meksikolaista cheddaria.

Vanha herrakaan ei hoksannut syövänsä lähestulkoon pelkkiä rehuja ;)

Vanha rouva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti